Als je haar maar goed zit!

Zodra je op de foto gaat is het natuurlijk onwijs belangrijk dat je haar goed zit. Het kan er namelijk al snel slordig uitzien als je je haar niet goed verzorgt en in model brengt. Voor de ene persoon is dit natuurlijk een stuk makkelijker dan voor de ander, maar het gebruiken van de juiste producten zal iedereen een handje helpen. Om wat meer duidelijkheid te scheppen over eventuele producten die je kan gebruiken, zal dit artikel er enkele bespreken. Door die producten te gebruiken, zal je gegarandeerd goed op de foto staan. 

Hydrateer

Als eerste is het belangrijk dat je goed gehydrateerde punten hebt. Gespleten punten kunnen er namelijk al snel heel rommelig uitzien. Zodra je je ervan bewust bent dat je gespleten punten hebt kan je natuurlijk naar de kapper gaan, maar je kan er ook voor kiezen om je haar zelf nog even goed te verzorgen. Je kan hierbij een verzorgend product in de punten doen of ervoor kiezen om gebruik te maken van een hydraterende shampoo. Deze producten zullen de punten goed voeden en daarmee voorkomen dat je een rommelige uitstraling hebt. 

Volume

Ten tweede is het belangrijk dat je gebruik maakt van een volume spray. Niets werkt een goede foto namelijk zo erg tegen als een bos haar die slap en futloos is. Zodra je haar slap naar beneden hangt naast je hoofd kan dit zelfs een onverzorgd beeld kweken; iets wat je zeker wilt vermijden. Denk hierbij dan ook aan een goede volume spray die jouw haar die ene boost geeft die het nodig heeft. Op deze manier krijg je niet alleen een veel luchtigere uitstraling, maar zal je ook meer uit je haar kunnen halen. 

Kies wat bij je haar past

Als laatste is het belangrijk dat je de juiste producten kiest voor jouw type haar. Als je bijvoorbeeld krullen hebt is het belangrijk dat je gebruik maakt van een krullenmousse en je haar niet gaat borstelen als het droog is. Dit zal er namelijk voor zorgen dat je bos in een paar kammetjes kan ontploffen. Wees je daarom bewust van wat jouw haar nodig heeft en hoe je je haar het beste kan geven wat het wilt.