De beste manier om van je foto’s te genieten

Maak jij ook het hele jaar door foto’s? Op vakantie, tijdens een feestje, op je bruiloft… Waarschijnlijk heb je diverse mappen op je computer of externe harde schijf met foto’s van allerlei evenementen, maar kijk je er ook wel eens naar? Helaas nemen veel mensen niet de tijd om hun foto’s af te laten drukken en in een album te plakken. Daardoor blijven ze vaak jaren op de computer staan zonder dat men ervan kan genieten. 

Wij vinden dat het tijd is om daar verandering in te brengen. Laat je foto’s afdrukken en zet of hang ze op leuke plaatsen in je woning. Zo geniet je er elke dag van! 

Welke foto’s hang je in de huiskamer?

Heb je een grote lege muur? Dan is dat de ideale plaats voor een modern familieportret of een huwelijksfoto. Een speciaal fotokader bestellen is een must. Kies een kleur en type lijst die goed bij de foto past. Op het tv kastje zet je een paar mooie lijstjes met 10×15 foto’s, het standaard formaat. Boven de bank kun je een collage maken met verschillende maten foto’s, of meerdere soorten lijsten in dezelfde kleur. Zo maak je een uniek kunstwerk met je favoriete herinneringen. 

Welke foto’s hang je in de slaapkamer?

In de slaapkamer zet of hang je foto’s die niet iedereen hoeft te zien. Denk hierbij aan een foto in het zwembad of op het strand, of van de eerste keer dat je je kindje borstvoeding gaf. Het gaat dus om foto’s waarvan je niet wil dat je buren ze zien wanneer ze op de koffie komen bijvoorbeeld. De slaapkamer is ook de geschikte plek voor foto’s van romantische of prachtige momenten met je partner: jullie bruiloft, de geboorte van jullie kindje etc. Voor deze hele speciale foto’s is een maatwerk fotokader de investering zeker waard!