Kleine accessoires die je interieur compleet maken

Wanneer je aan de slag gaat het met inrichten van je woning denk je natuurlijk eerst aan de meubels, het behang of de verf op de muur en het soort vloer dat je wil. Wanneer dit allemaal klaar is, zal je woning al bijna naar wens zijn. Maar er mist nog iets… Kleine accessoires! Het zijn de kleine dingen die uiteindelijk voor de huiselijke en persoonlijke sfeer zorgen. Wil jij weten hoe je je inrichting compleet maakt? Lees dan snel verder.

Fotolijsten

Foto’s zijn natuurlijk de meest persoonlijke dingen die je aan de muur kunt hangen of op een kastje kunt zetten. Maar om de foto’s helemaal tot hun recht te laten komen, is het belangrijk om mooie fotolijsten aan te schaffen. Ga voor een multi-fotolijst met plaats voor maar liefst 9 foto’s om die lege ruimte aan de muur boven de bank of eettafel te vullen. Plaats een chique en strakke portretlijst op een kastje naast een leuke plant, of hang verschillende houten fotolijsten aan de muur. Je kunt eindeloos variëren qua lijsten, de foto’s verwisselen, de lijsten verplaatsen… Het is de ideale manier om je inrichting heel persoonlijk te maken. Wil je een paar prachtige lijsten kopen? Kijk dan eens op https://www.fotolijstenboetiek.nl/.

Lampen en vazen

De juiste verlichting zorgt voor de juiste sfeer. Een felle lamp aan het plafond is erg handig tijdens het eten of wanneer je een gezelschapsspelletje speelt, maar kijk je ‘s avonds tv of kruip je op de bank met een kop thee en een boek, dan wil je iets anders. Plaats een goede leeslamp naast de bank en plaats hier en daar wat sfeerverlichting.

Een bos mooie bloemen op tafel of naast de tv is natuurlijk prachtig en gezellig. Koop daarom verschillende vazen zodat je deze af en toe kunt wisselen, en de juiste vaas qua maat en kleur kunt kiezen voor je nieuwe boeket.